headerblauw.jpg

Hier vind u wat Referenties van de paarden die wij verkocht hebben, mail ons met een leuk verhaaltje en een leuke foto, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

gismo

Wij besloten na de verkoop van de pony van onze dochter even rustig te gaan kijken naar de volgende topper voor haar. Op ons gemakje dachten we, rekenden we zo'n 2 a 3 maanden uit om te 'shoppen'.

We dachten dat we het wel een beetje konden remmen, maar er kwam een advertentie van een pony op het netvlies van onze dochter die niet meer uit haar hoofd kon.
Na een paar dagen besloten we dan toch maar contact op te nemen. Gelukkig was Gizmo er nog, want ja, zo'n kwaliteitspony op papier en te zien van de duidelijke foto's en video's, kan zo weg zijn!
We mochten diezelfde dag al komen kijken en werden heel spontaan verwelkomd op de stal.

Gizmo stond er tevreden bij, alles is er prima verzorgd en de informatie over hem was transparant en eerlijk. Het voorrijden door de stal medewerkster was eveneens eerlijk en correct.

Om te voorkomen dat deze pony aan onze neus voorbij zou gaan, hebben we snel de verkoop rond gemaakt. Meestal gaan we niet over 1 nacht ijs, maar het voelde vertrouwd en professioneel bij stal Sans Souci.

Een paar dagen later stond de nieuwe topper van onze dochter bij ons op stal. We hebben nu maanden later nog geen seconde spijt gehad van de vlugge aankoop. Als alles klopt, zit het gewoon goed.

 

 

 

 

 

 jasmine

Jasmine heb ik gekocht bij stal sans souci en de hele toelichting op het paard in gedrag klopte precies. Het paard deed wat lelijk met opzadelen maar in het rijden is ze erg leuk precies wat ze aangaven. Het was prettig binnen komen met een leuk ontvangst en prima uitleg gehad bij dit paard. Ik ben heel blij met mijn jasmine en zijn samen hard aan het werk.

 

 

 

 

 

willem

Toen ik Kay (Willem) kocht op Stal Sans Souci werd ik gelijk goed verwelkomt en werden we goed geholpen met opzadelen en rijden. Kay was een super groen ex renpaard dat het liefst alleen maar wou rennen, maar hij had een gouden karakter en daar ben ik verliefd op geworden. Na een paar weken trainen was het rennen eruit en doet ie nu ook super goed springen! Nog steeds elke dag blij met hem en ik ben super blij dat Stal Sans Souci mij deze kans heeft gegeven!

 

 

 

immer

Ik heb ongeveer nu 3 jaar geleden Immer D bij stal Sans Souci gekocht. Mijn vader vond deze stal, met de paarden die ze verkochten.

We kwamen aan en werden geholpen door Winnie, Winnie keek goed naar wat voor paard we opzoek waren. Ik vond een groen paard leuk die wel spring gefokt. We kwamen kijken voor 2 paarden, maar Winnie zei ik heb nog een leuk paardje en dat was Immer, dat was haar paardje waar ze op dat moment mee bezig was. Immer was er net 3 weekjes. De eerste keer toen ik op hem ging zitten het was echt een vonk die oversloeg, na nog een keer kijken had ik weer dit gevoel.

Me moeder en ik wisten echt dat dit een goed paard voor mij was. Ik heb met Stal Sans Souci echt hele goede ervaringen, ze kijken naar wat je wilt bereiken en waar je naar opzoek bent. Ze helpen je goed met het rijden en de klik te vinden. Ik heb deze stal zelf ook aangeraden bij andere die opzoek waren naar een paardje. Uiteindelijk heb ik echt me beste maatje gevonden waarbij ik ook echt me doelen aan het behalen ben in de wedstrijdsport.

 

 

 

 

bon

Toen we onze zoektocht naar een ideaal leerpaard begonnen kwamen we maar niet op de perfecte match, telkens kwamen de adverties niet overeen met wat we daadwerkelijk zagen. 

Na een vrij lange zoektocht viel ons oog op een knappe palomino ruin wat vrijwel alles kon, alles deed,  super braaf was, maar waar je wel zelf aan mee aan het werk kon. Eenmaal daar was mijn onzekerheid snel over en was het besluit snel gemaakt.

Golden bon a parte was verkocht aan ons. 

De advertentie en het livebeeld en in de omgang klopte precies zoals beschreven was.

Nog altijd zijn we enorm blij dat stal sans souci zo eerlijk en duidelijk zijn geweest.

 

 

 

 

 ediminka

Begin 2018 kocht ik de destijds 9 jarige Ediminka van Mirjam van stal Sans Souci. Mirjam had Ediminka als jong paard al op stal gehad en was heel enthousiast over haar karakter. Ik had haar een paar keer gereden en het was de bedoeling dat ik Ediminka voor ging rijden, voor andere potentiële kopers. Ik voelde dat ik echt een klik met haar had en vertelde Mirjam dat ik haar graag zelf wilde kopen.
Ik was niet op zoek naar een paard voor mijzelf maar ze kwam op mijn pad en een leuker allround paard kon ik mij niet wensen.

Inmiddels heb ik ‘Edje’ aan huis staan, ze mag oud worden bij ons. We rijden eventing wedstrijden, dressuren, springen en hebben vorig jaar een veulen met haar kunnen fokken. Ze heeft een mega knap hengstveulen gekregen die haar straks hopelijk mag gaan opvolgen in de sport. 
Wij zijn nog steeds heel blij met haar en hopen nog heel lang van haar te mogen genieten!!

 

 

 

 

special

Na een lange zoektocht kwam ik in 2017 bij Mirjam terecht. Ik zocht een paard met genoeg aanleg voor de sport, maar vooral een maatje voor het leven. En daar stond hij, Héros de la Vie (v. Special D) liefde op het eerste gezicht. Ik knijp nog elke dag in mijn handjes met hem. 

Mirjam heeft ons super begeleid en alle ruimte gegeven, keuringsrapporten keurig aanwezig en overkeuren geen probleem. Fijne sfeer op stal en haar paarden staan er allemaal netjes bij. Mocht ik in de toekomst opnieuw een paard zoeken is Mirjam de eerste die ik bel! 

 

 

 

 

glamour

Ik heb Glamour V ( Glamy ) 2016 bij Stal Sans Souci gekocht. Wij werden heel lief ontvangen en alles was super verzorgd , zelfs aankoop onderzoek op 24.12. was geen probleem.

Ik heb nog steeds ontzettend veel plezier met haar en ben elke dag blij met de keuze haar te kopen.

Zou ik ook weer op zoek gaan naar een paard , ga ik zeker weer bij Mirjam langs

 

 

 

 

 

 thumbnail IMG 4158

In 2015 heb ik bij Mirjam Cramer, Stal Sans Souci mijn vos ruin gekocht. Inmiddels is hij 12 jaar oud en hebben wij al enorm veel plezier van deze lieve en allround vos! Heel erg lief in de omgang, een echte knuffelkont maar ook altijd bereid om te werken. We dressuren, springen, crossen en gaan graag op buitenrit. Ik geniet dus nog elke dag van deze lieve allrounder en ben blij met de fijne aankoop bij stal Sans Souci in 2015!

In 2015 heb ik bij Mirjam Cramer, stal Sans Souci mijn vos ruin gekocht. Inmiddels is hij 12 jaar oud en hebben wij al enorm veel plezier van deze lieve en allround vos! Heel erg lief in de omgang, een echte knuffelkont maar ook altijd bereid om te werken. We dressuren, springen, crossen en gaan graag op buitenrit. Ik geniet dus nog elke dag van deze lieve allrounder en ben blij met de fijne aankoop bij stal Sans Souci in 2015!